Enviat per: Anna Ferre Giménez | 6 Setembre 2013

properes sessions breus de constel·lacions al setembre

logo lat esq

En els moments de vacances i de descans ens permetem sentir allò que no volem per a la nostra vida i ens proposem viure d’una altra manera, amb més alegria i salut.

Hi ha moments que certes situacions ens aclaparen, ens espanten, ens bloquegen. La salut, la professió, la relació amb la nostra parella o els fills … Quan posem la nostra energia i la nostra intenció en viure millor, més plenament, la vida ens ofereix nous camins i noves oportunitats. No sempre és fàcil veure com sortir de les dificultats, per on tirar endavant. Les constel·lacions amplien la nostra visió i ens ajuden a alliberar-nos dels llastres que no ens pertanyen si estem disposats a deixar-los anar i a assumir la responsabilitat i el repte d’una manera de viure més lliure.

Barcelona, diumenge 22 de setembre, Centre Happy Yoga La Forja de 17.00h a 21.30h.
Cardedeu, Terra Centre de Benestar, 28 de setembre de 9.30 a 14.00h

Constel·lar: 45 eur. – Representant: 15 eur (3 eur per a aturats i aturades). Cal reservar per constel·lar. Places limitades.

____________________________

En los momentos de vacaciones y de descanso nos permitimos sentir lo que no queremos para nuestra vida y nos proponemos vivir de otra manera, con más alegría y salud.

Hay momentos en que ciertas situaciones nos abruman, nos asustan, nos bloquean. La salud, la profesión, la relación con nuestra pareja o los hijos … Cuando ponemos nuestra energía y nuestra intención en vivir mejor, más plenamente, la vida nos ofrece nuevos caminos y nuevas oportunidades. No siempre es fácil ver cómo salir de las dificultades, por donde salir adelante. Las constelaciones amplían nuestra visión y nos ayudan a liberarnos de los lastres que no nos pertenecen si estamos dispuestos a soltarlos y a asumir la responsabilidad y el reto de una manera de vivir más libre.

Barcelona, ​​el domingo 22 de septiembre, Centro Happy Yoga La Forja de 17:00 21:30.
Cardedeu, Tierra Centro de Bienestar, 28 de septiembre de 9.30 a 14.00h

Constelar: 45 eur. – Representante: 15 eur (3 eur para desemplead@s). Hay que reservar para constelar. Plazas limitadas.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: