Enviat per: Anna Ferre Giménez | 8 Juliol 2013

llum al mar

IMG_20130707_164316Agraeixo a tots aquells que dissabte m’heu acompanyat al meu viatge a l’ànima i heu deixat que us acompanyés en els vostres viatges. Moments de llum per a les aigües del  mar emocional de cadascú: immens, profund,  insondable,  ple de vida, desconegut. Tan de bo els moments compartits de capbussar-nos molt endins amb el treball de les constel·lacions ens ajudin a sentir les aigües més amables i a no témer els espais foscos per poder viure la Vida com un regal, així, tal com és. Gràcies!

______

Agradezco a todos aquellos que el sábado me habéis acompañado en mi viaje al alma y habéis dejado que os acompañara en vuestros viajes. Momentos de luz para las aguas del mar emocional de cada uno: inmenso, profundo, insondable, lleno de vida, desconocido. Ojalá los momentos compartidos de zambullirnos muy adentro con el trabajo de las constelaciones nos ayuden a sentir las aguas más amables y a no temer los espacios oscuros para poder vivir la Vida como un regalo, así, tal como es. Gracias!


Respostes

  1. El sábado, fue un día mágico para mi. Descubrí el dar, desde la libertad para vivir la Vida, sin el ego (estructura de la personalidad) que actúa para defenderse del miedo, casi toda la vida. Dimos todos y cada uno recogimos aquello que nos hacía falta. GRACIAS ANNA por tus intervenciones y tu presencia.

  2. Reconec que la meva ment es dispersa amb facilitat, el dissabte vaig ser conscient que no ho va fer, vaig estar en cos i ànima, amb tots vosaltres, a cada moment, agraeixo als que també van estar conscientment i em van ajudar en el meu viatge, per
    mi va ser molt important.
    Gràcies Anna per estar també amb nosaltres , i fer que el viatge fos més fàcil.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: