Enviat per: Anna Ferre Giménez | 28 Desembre 2011

any nou

Que té un any nou? És un moment com qualsevol altre, però a partir del moment que nosaltres l’omplim de significat, d’intenció, ja esdevé un moment especial i important. El 2012 serà com la vida en porti, però serà també com nosaltres permetem o vulguem que sigui. Per això avui hem volgut compartir una cerimònia-ritual per rebre aquest any nou. Deixar anar, agrair… obrir-se a allò que profundament i essencialment volem que sigui la nostra vida, la Vida en abundància.

______

¿Qué tiene un año nuevo? Es un momento como cualquier otro, pero a partir del momento en que nosotros lo llenamos de significado, de intención, se convierte en un momento especial e importante. El 2012 será lo que la vida traiga, pero será tambien como nosotros permitamos y queramos que sea. Por esto hoy hemos querido compartir una ceremonia ritual para recibir este nuevo año. Soltar, agradecer… abrirse a lo que  profunda y esencialmente queremos que sea nuestra Vida, la Vida en abundancia.


Respostes

  1. Anna, gràcies per aquest viatge!!! he sentit, intuït, notat a freg de pell l’essencial que viu en mi, l’ésser gran, etern i intemporal. Sé que aquest 2012 será important per mi. Marta

    • ha estat un plaer… li faré arribar a l’Antonella el teu agraïment

  2. Todo un placer. Gracias Marta!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: